Monday, January 1, 2018

Nytårsdag

Nytårsresolutioner.

Næste år vil vi se om vi kan få juleposten afsted omkring Thanksgiving; i tide for alle kan læse dem i julen.

Jeg takker for alle jeres breve og kort, som kom herover i tide og for takkebreve, at I har fået vores smøre on vores tur til Europa. 

I kan se hvorfor vi ikke kan sætte levende lys på træt, man kan slet ikke få den danske slags, hvor der er plads til stager med lys.


Tobias klarede det med de to piger og satte selv stjernen på .

Sadie leger med Sylvia

Malinda og Erin

Tobias juleaften med gaver i stolen.



Sophia og Sylvia juleaften




Brian ( alais Tintin) på vej til nye eventyr 


Kalkun og plumpudding juledag 





Brian planlagde turen i detaljer og derfor ville han jo dele kortet med jer.  I har jo ikke set de mange fotos vi tog.
Men vi havde min veninde Kathleen og hendes mand John heroppe i fredags og viste mange af dem på vores TV. Det kunne lade sig gøre fordi Paul gave og et nyt "legetøj" nemlig en ekstra Wi-Fi som forstærker vores Wi Fi fra kabel kompagniet, så vi nu kan bruge computere i dagligstuen.
Næste fredag kommer mine ældre venner, Helen blir 90 i April og Vern hendes mand, der vel er 95 og var med den amerikanske hær i Tyskland, da de befriede koncentrations lejrene. Jeg ved ikke om det var de to vi besøgte, Mauthausen og Dachau; Helen sagde han ikke ville ta hende dertil, da de var sammen i Tyskland engang.

Forhåbentlig er den her forkølelse eller flu jeg har ligget med i tre dag gået væk. Sophia havde det samme sidste uge, så vi har ikke set dem siden juleaften, ret sært ikke af ha besøg nu træet står og lyser.
Tobias kom og delte kalkun med os juledag, og ja, både Paul og han havde et lynvisit forleden for turkey club sandwiches som de elskede som børn i dagene efter jul.

Men vores tradition med at ha Erin og hendes to piger og Malinda med hendes to heroppe for at pynte træet fredag før jul lykkedes igen i år. Sadie havde sjov med at lege med Sylvia og Anais og Sophia ville begge op på stigen samtidigt for at sætte stjernen på. Heldigvis var Tobias der til at klare det problem.

Så her er lidt photos fra juleaften og juledag og for nu at minde folk om at vi ikke er færdige endnu med at rejse, fik Brian en Tintinfigur med en kuffert, som vi først så i Bruxelles. Brian har brugt hele November og December til at planlægge vores 2018 tur til New Mexico, en stat der er meget større end vi først troede. 


No comments:

Post a Comment